Sluiten

Contact

Telefoon: +31 (0)88 – 872 00 40

E-mail
detachering@itannex.com

Bedrijfsgegevens
K.v.K. nr.08159263
IBAN: NL22ABNA0593947363
BIC: ABNANL2A

Algemene voorwaarden opleidingen

Wanneer u zich aanmeldt voor een opleiding via de website van Itannex, gaat u automatisch akkoord met de algemene voorwaarden zoals deze hieronder geformuleerd staan. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact met ons op via opleidingen@itannex.com

Algemene voorwaarden - Opleidingen Itannex

  1. Alle prijzen zijn exclusief 21% wettelijke BTW.
  2. Van toepassing zijn onze algemene leverings- en betalingsvoorwaarden zoals deze zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Enschede onder nummer 08118594. Op aanvraag worden deze naar u verzonden.
  3. Facturatie voor opleidingen geschiedt direct na opdrachtverstrekking.
  4. De factuur voor klassikale en maatwerktrainingen op een van de locaties van Itannex of op locatie van de opdrachtgever, dienen voor aanvang van de eerste cursusdag in zijn geheel te zijn voldaan.
  5. Itannex behoudt zich het recht voor om cursusdata uiterlijk 2 weken voor aanvang van de eerste cursusdag te wijzigen.
  6. Voor opleidingen zijn wijzigingen in data vanuit de opdrachtgever tot 2 weken voor aanvang kosteloos, daarna worden er kosten in rekening gebracht ter grootte van 50% van het betreffende dagtarief voor de betreffende data.
  7. Mocht een cursist vanwege onvoorziene omstandigheden niet in de gelegenheid zijn om de betreffende opleiding te volgen, dan kunt u uiteraard een vergelijkbare vervanger laten deelnemen.