Sluiten

Itannex

Itannex is dé multidisciplinaire adviseur op het gebied van oplossingen voor ontwerpen, beheren en delen van informatie. Wij ondersteunen de Nederlandse bouwkolom al bijna 20 jaar met 2D en 3D ontwerp oplossingen. Wij zijn gespecialiseerd in het verbeteren van bedrijfsprocessen door het creëren van verbindingen tussen mensen, inzichten, capaciteiten en systemen.

Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en winstgevendheid te verhogen.

Onze klantenkring

Onze klantenkring bestaat onder andere uit ingenieurs- en architectenbureaus, constructeurs, aannemers, installatie (advies)bureaus, fabrikanten, leveranciers, woningcorporaties en gemeenten. Wij houden ons bij deze opdrachtgevers bezig met de implementatie, training en ontwikkeling van teken- en ontwerpsystemen gebaseerd op de producten van Autodesk.

BIM oplossingen

Of het nu gaat om een traditioneel of geïntegreerd ontwerppro- ces, of er in een ‘vendor’ of Open BIM omgeving moet worden gewerkt, het maakt voor de consultants van Itannex niet uit! Voor ieder proces is er een oplossing, waarover onze consultants u kunnen adviseren. Wij hebben in tal van projecten niet alleen koppelingen met andere CAD en/of BIM software gerealiseerd, maar ook met diverse andere disciplines zoals calculatie, planning, webshops, woningconfiguratoren, tablet integratie, cloud integratie, clashcontroles en visualisaties.

Meer informatie?

Voor meer informatie over Itannex verwijzen wij u naar onze website.