Sluiten

Neem contact op

Heeft u vragen en wilt u snel contact met een specialist? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Opdrachtgevers

Engineer Itannex Detachering

 

Technische professionals door middel van detachering. U heeft een ambitieuze starter of juist een doorgewinterde expert nodig. Een specialist of een multidisciplinair technicus. Wij hebben de professional die bij uw organisatie past. Deze technisch specialist is in dienst bij Itannex en werkt voor u, dit kan voor een bepaalde periode zijn of voor een korter specifiek project. U wilt de technisch specialist eerst een periode op detacheringsbasis en daarna zelf in dienst nemen? Of juist niet? Wij denken hierin graag met u mee en zoeken samen de beste oplossing.

No cure, no pay

Samen maken wij vooraf heldere afspraken over de detachering. Wij bieden verschillende soorten overeenkomsten en maken deze zo helder mogelijk voor u. Wij houden namelijk niet van verassingen achteraf. Hierbij staat het te bereiken doel centraal.

Na het vooraf afgesproken aantal gewerkte uren kunt u de professional in dienst overnemen. Zonder bijkomende kosten. Behoudt u liever enige flexibiliteit? Verlengen is dan een goede optie. Ook hierin denken wij graag met u mee.

Goede en langdurige relatie

Detachering ItannexVoor Itannex staat een goede en langdurige relatie met de opdrachtgever bovenaan. Aan die relatie werken wij hard met ons team. Wij willen u graag laten zien waar wij goed in zijn, namelijk het vinden van de juiste kandidaat voor u. Voordat de kandidaat gaat starten, zijn er meerdere gesprekken geweest. Na het gesprek met een consultant van ons detacheringsteam wordt de kandidaat getoetst door een Itannex technisch specialist. Deze toetsing bepaald het niveau van de kandidaat. Op basis van de gesprekken en de toetsing gaan we samen in gesprek om te kijken of de kandidaat past in het profiel en of hij/zij de juiste kwaliteiten heeft om bij u aan de slag te gaan.

Een technisch specialist inhuren?

Bent u op zoek naar een technisch specialist of benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van detachering?

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen spoedig contact met u op!