Sluiten

Neem contact op

Heeft u vragen en wilt u snel contact met een specialist? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Over ons

Itannex streeft naar een betere, duurzamere en mooiere samenleving. Door bedrijven te ondersteunen bij het inspelen op technologische ontwikkelingen die voor grote veranderingen in de markt zorgen trachten wij dit te realiseren.

Met onze producten en diensten helpen wij onze klanten om samenwerkingen te versterken, de concurrentiepositie te verbeteren en hiermee de winstgevendheid te verhogen. Bij Itannex Detachering zijn we gespecialiseerd in het werven en detacheren van hooggekwalificeerde technische specialisten. Wij werken samen met gerenommeerde bedrijven, op tijdelijke of vaste basis. Afhankelijk van uw vragen en wensen, selecteren wij zorgvuldig de juiste mensen om zo de perfecte match te maken. Onze technische specialisten blijven niet stilstaan in hun ontwikkeling maar lopen hierin voorop. Wij kijken doorlopend naar hun kennis en kunde en met behulp van ons trainingsinstituut kunnen we hierin snel en accuraat schakelen. Wij vinden onze opdrachtgevers de juiste kandidaat en bieden de juiste kandidaat de juiste kennis die van hem of haar verlangd wordt.

Ons team:

Jolanda Nijkamp

 

 

Jolanda Nijkamp
Manager Detachering
T: 088-872 0040
M: 06- 27652209
E: jolanda.nijkamp@itannex.com

Jolanda is Manager Detachering en stuurt het team aan. Zij heeft jarenlange werkervaring in het werven en selecteren van technische professionals. Hierdoor is ze een allrounder met kennis van diverse vakgebieden zowel op opdrachtgevers niveau als op kandidaten niveau.

Werkwijze

In de zoektocht naar de juiste kandidaten en bedrijven hanteren wij professionele wervings- en screeningsprocessen, zodat u zeker bent dat de match geschikt is. Niet alleen worden de referenties van iedere specialist gecheckt, ook worden alle sollicitanten en bedrijven face to face gesproken door een consultant. Zo zijn wij er zeker van dat de juiste specialist op de juiste plek terecht komt.

Wilt u weten wat Itannex naast werving en detachering nog meer doet? Neem dan contact met ons op.

Op dit moment zijn wij op zoek naar leuke uitdagende opdracht voor onze modelleurs, door het gehele land. Dus ben je zzp’er of ben je toe aan volgende uitdaging? Neem dan contact met ons op. Daarnaast hebben we goede modelleurs op diverse vakgebieden per direct inzetbaar voor opdracht. Bent u nieuwsgierig naar onze medewerkers? Laat het ons weten en wij komen graag naar u toe.