Sluiten

Neem contact op

Heeft u vragen en wilt u snel contact met een specialist? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Voor specialisten

Itannex is actief in de bouwkundige, constructieve, installatietechnische en civieltechnische markt met specifiek hiervoor ontwikkelde Autodesk producten en oplossingen. Op basis van Autodesk software, ontwerpt, bouwt en implementeert Itannex oplossingen die jou helpen bij het stroomlijnen van het ontwerp-, calculatie- en realisatieproces. Om dit te ondersteunen verzorgen wij als Autodesk ATC (Authorised Training Center) opleidingen door het hele land. Dit doen wij zowel op software niveau, bijvoorbeeld een AutoCAD of Revit training, als op functie niveau, bijvoorbeeld specifiek voor de werkvoorbereider. Voor onze opleidingen hebben wij vier vaste trainingscentra in Almelo, Hardinxveld-Giessendam, Veldhoven en Amsterdam.

Detachering voor specialisten

SONY DSC

Dagelijks maken vele architectenbureau's, ingenieursbureau's, installatieadviesbureau's, gemeentes, woningcoöperaties, aannemers en bouwbedrijven gebruik van de oplossingen van Itannex. Dit heeft voor jou als technisch professional het voordeel dat je werkt  met collega's die in hetzelfde werkveld zitten als jij en je de mogelijkheid hebt om te sparren met specialisten. Door de praktijkgerichte opleidingen die wij structureel bieden blijft jouw kennis altijd actueel en daarnaast zijn onze professionals altijd uitgerust met nieuwe hardware waardoor jij zo optimaal mogelijk kan functioneren. Wij bieden detachering voor specialisten, waarmee wij bedoelen dat wij jou als specialist detachering bij een bedrijf binnen de bouwkolom om onze klanten te ondersteunen met jouw expertise.

De praktijk

In de praktijk ben je werkzaam bij één of meerdere opdrachtgevers. Voor in de toekomst zijn er indien gewenst mogelijkheden voor verlenging of een vast contract, bij ons of bij de opdrachtgever. Afhankelijk van het project en natuurlijk jouw wensen bepalen we samen hoe we jouw carrière vervolg kunnen geven. Door tussentijds te evalueren en nieuwe doelen te stellen blijf jij groeien. Jij wordt gevraagd vanwege je expertise. Je bent specialist binnen jouw vakgebied en vindt het een uitdaging om continue je eigen kennis te vergroten.

Als specialist aan de slag

Detachering Sollicitant

Kun jij je vinden in de omschrijving als specialist? Dankzij Itannex detachering voor specialisten kunnen wij jou de werkgever bieden waar jij graag voor wilt werken.

Solliciteren als specialist? Vul dan onderstaand formulier in en ga snel aan de slag als specialist.